Om Oss

Om Oss

POLIGLOTISKA är ett företag som fokuserar på språkundervisning. Vi tror att du kommer närmare dina drömmar genom att lära dig nya språk

Vår akademi följer de främmande språkundervisningsnivåerna som G.E.R.S. (Gemensam Europeisk Referensram för Språk: lärande och undervisning) Vi vill erbjuda våra studenter möjligheten att få tillgång till denna kunskap på ett enkelt, dynamiskt och roligt sätt. Våra kurser är av hög kvalitet och undervisas av infödda lärare som har just det språket som modersmål.

Vi är i ditt närområde! Vi tror på lokalförankring, och erbjuder dessa kurser utanför Stockholms stadskärna

MONICA ALICIA ROJAS

Jag föddes i Argentina. Diplomerad lärare som har arbetat inom läraryrket och skolväsendet med barn och ungdomar i ungefär 20 år. Jag har varit anställd i både Argentina och Chile och har även varit katolsk nunna i 25 år. Jag gick ur nunneorden i början av 2010 talet. Jag pratar spanska som modersmål. Min största förmåga är att anpassa mig till olika kulturer och länder.

Nu har jag tagit nya utmaningar i mitt liv. Jag flyttade till Sverige i april 2018. Här hoppas jag kunna bidra till samhället på liknande sätt som jag gjort i mina tidigare hemländer.

GABRIELA TALPALAR CHIABRANDO

Jag föddes i Argentina, där jag studerade på universitetet till lärare och jurist.

I Sverige har jag arbetat som lärare i spanska i nästa 14 år, med erfarenhet att undervisa barn och vuxna. Jag har mycket goda kunskaper i fyra språk –  spanska, hebreiska, engelska och svenska.

Som lärare är jag kreativ och gillar dynamiska och roliga klasser där eleverna kan lära sig ett nytt språk på ett avslappnat sätt.

Våra partners

Vissa organisationer som lär sig med oss

Frågor?

Kontakta oss idag med dina frågor. Poliglotiska ska kontakta dig inom kort.